Pantheon

Hejsan svejsan!

Jag heter Pantheon, men jag kallas Panthis eller Pante eller Snuff. Jag tycker om när man bär runt på mig.  Jag älskar små guidade turer med hemmets alla tvåbenta medlemmar på detta sätt. De går och pratar och håller i mig och visar mig olika saker. Jag är inte så där aggressivt social som Hamilton, men jag är nyfiken och framåt, men blir det otäckt gömmer jag mig gärna bakom brorsan. Jag älskar snö och vara ute, där mesar Hamilton och när det gäller vattenlekar så är jag den främste i ledet.  När det gäller mat så är det kyckling, anka, kalkon som gäller. Ja allt som flaxar! Mat är gott, men jag är inte som brorsan när det gäller mat! Jag gillar Pollux massor, men Hammis är tryggheten i mitt liv. Jag gillar små saker att leka med som små leksaksmöss! *Fjurr*

Detta bildspel kräver JavaScript.

6 tankar på “Pantheon

    • Tack Äwa, kul att vara saknad och roligt att du letade upp mig. Hoppas allt är bra med dig och Fiffi. Du får uppdatera dig lite här på sidan om vad som hänt sen sist 🙂 Kram!

      Gilla

  1. Det verkar som att båda Bröderna Bus är lite av cirkus artister?! Hihihi… Som sagt, underhållning på den högre nivån. 😉 Stor kram till er alla!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.