Prasslin

Hej

Jag heter Prasslin och är en hittekatt från Seychellerna. Jag o syrran liftade med en bil o landade på matte o husses hotell och resten är som man säger historia.

Du kan läsa mer om vår bilfärd till hotellet där matte och husse var här och vad som hände när också jag kom till hotellet här. Vill du höra vår åsikt om hur vi hamnade på hotellet så får du läsa här då vi har hjälp av Kaisa, kattkommunikatör för att berätta vår historia.

Om du vill läsa om när jag insjuknade så läs här. Vill du veta hur adoptionsprocessen började, läs här. Vill du veta hur allt började och var jag fått mitt namn ifrån och också träffa hotellkatten Coco (som vi tyckte var rätt så otäck och stor) , så får du läsa här. Vill du träffa ett annorlunda djur som matte träffade i sin jakt på Amazon så får du bonusläsa om det märkliga djuret här. Det finns massor med bilder och filmer på oss i hela bloggen då vi från november 2019 till mars-april 2020 finns på katthemmet på Seychellerna och varje vecka skickas det uppdateringar till matte och husse om vad vi hittar på för något. Så välkommen in och läs om oss.

Jörgen Andersson
Blir social och torkar efter nattens äventyr (läs Prasslin-bloggen)